IES Careers

Liljeholmen

Recreation Instructor, Liljeholmen

About this vacancy

Bli en del av vårt team och följ med på vår utvecklingsresa! 

Vi som skola står just nu inför ett nytt, spännande och efterlängtat steg, i augusti 2024 öppnas dörrarna till vår alldeles nybyggda skollokal i Midsommarkransen! 

Internationella Engelska skolan Liljeholmen öppnade 2014 och har idag årskurserna 4-9, med 930 elever och 90 anställda, belägen vid Telefonplan. Nu 10 år senare, inför läsår 2024/2025, så kommer vi att utöka vår verksamhet och bli en komplett grundskola med klasser från F-9 och med fritidshem. 

Vi hoppas på att hitta dig som har en stor passion för utveckling av skola, fritidshem, elevhälsa och specialpedagogik , som har kunskap och kompetens som matchar tjänstens rollbeskrivning samt kompletterar kolleger på bästa sätt. Tillsammans vill vi jobba för att utveckla skolan till sitt absolut största potential genom teamwork och innovation! 

Om tjänsten

Internationella Engelska skolan Liljeholmen söker just nu fritidsledare, barnskötare och elevassistenter. Du kommer att arbeta nära andra yrkesgrupper, som exempelvis lärare och elevhälsa/specialpedagog, där ni tillsammans arbetar med en holistisk syn på eleverna där de förväntas att både kunna utvecklas socialt som akademiskt inom vår verksamhet.

Vi söker dig som är drivande och intresserad av att arbeta med elever i Förskoleklass till årskurs 3. Din pedagogiska utgångspunkt är att du ska anpassa verksamheten efter elevernas behov, intressen och förutsättningar samt kontinuerligt utvärderar ditt arbete. Du kommer att ha ett nära samarbete med klasslärare där ni arbetar som ett team.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är drivande och intresserad av att arbeta med elever i F-3 och fritidsklubb. Du ska bidra till att utveckla vår verksamhet i linje med rådande styrdokument. Ditt uppdrag handlar om att skapa förutsättningar för utveckling, att erbjuda en inspirerande miljö, främja sociala kontakter, lek och positiv samvaro. Din pedagogiska utgångspunkt är att du ska anpassa verksamheten efter elevernas behov, intressen och förutsättningar samt kontinuerligt utvärderar ditt arbete. Du kommer att ha ett nära samarbete med klasslärare där ni arbetar som ett team.

Vi söker dig som är skicklig på att entusiasmera och leda aktiviteter och som har goda kunskaper om läroplanen och ett kreativt tänkande. Du har goda kunskaper om barns lärande och erfarenhet av skol- och fritidsverksamhet. Du samarbetar med kollegor kring frågor om barns lärande och du är skicklig på att bygga förtroendefulla relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. Du har goda kunskaper i att genomföra anpassningar för barn i behov av särskild stöd samt är flexibel inför alla kortsiktiga och långsiktiga förändringar som är en del av det pedagogiska arbetet, arbeta lågaffektivt i bemötandet med elever.

Du är en ansvarstagande och tydlig pedagog med ett positivt förhållningssätt och med en god kommunikativ förmåga. Du gillar även att vara delaktig i ett kontinuerligt utvecklingsarbete ihop med dina kollegor

Din profil

Rekryteringsprocess

Vi önskar att du börjar att arbeta hos oss nästa termin, den 5 augusti 2024. 

Om du tror att detta kan vara en tjänst för dig så tveka inte att söka! Var med på vår spännande resa i vår nybyggda skola vid Midsommarkransen. 

Övrigt

Alla Internationella Engelska skolor runt om i landet vilar på samma grundläggande vision, benämnda IES Ethos. Läs gärna mer om dessa och se om de stämmer överens med dina egna professionella värderingar och övertygelser.

På IES ingår pedagogisk lunch för alla anställda. Lunchen som serveras består alltid av fyra olika rätter och grönsaksbuffé, frukt och bröd med pålägg.

IES står under friskoleavtalet Almega. Det finns även en lokal överenskommelse om arbetstider, friskvårdsbidrag m.m.

About IES

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is in both Swedish and English, and the hallways are bilingual. The language of meetings and communication amongst the staff is English.


IES is one of Sweden's largest school groups at compulsory school level with 48 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

Vacancy details

School
Liljeholmen
Position
Recreation Instructor
Position starts
Mon Aug 05 2024 00:00:00 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)
Publish date
Sat May 04 2024 22:00:00 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)
Closes at
Fri Jun 07 2024 21:59:00 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)
Contract type
Fixed term
Working hours
Full time
Working language
Swedish and English

Contact

Name
Recruitment Team
Email
recruitment.liljeholmen@engelska.se