IES Careers

Linköping

Teacher: Music, Linköping

About this vacancy

Vikariera som Musiklärare 

Vi söker en Musiklärare som brinner för musikämnet och som vill dela med sig av sina kunskaper i musikundervisningen.  Det är ett vikariat med start omgående.                                                       

Vi lägger stor vikt vid personlighet.  Hos oss är studierna i fokus, därför behöver du vara säker i din lärarroll och har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat för våra elever. Du behöver också vara en lagspelare, ha en hög arbetsmoral och tycka om att arbeta med människor i en internationell skolmiljö. Du behöver ha en god förmåga att kommunicera och samverka med elever, föräldrar och kollegor. Vårat arbetsspråk är engelska och svenska. Våra digitala plattformar är Google och SchoolSoft.

Vi erbjuder dig ett varierande och utvecklat arbete med goda förutsättningar för personlig utveckling. Hos oss får du möjligheter att arbeta i en internationell miljö med duktiga och engagerade medarbetare från många olika länder. Vi finns centralt i Linköping i en klassisk byggnad från 1926 som är omgiven av en vacker park. På vår skola går idag 750 elever från årskurs 4 till årskurs 9.

Intervjuer kommer att ske löpande. Vid start ska giltigt utdrag ur belastningsregistret kunna uppvisas.

Vill du veta mer om vår verksamhet gå in på 

https://app.happeo.com/channels/80674820/IesNews/article/77378915

Om IES

Internationella Engelska Skolan (IES) är en ledande oberoende skolgrupp ("friskola") med akademiska resultat långt över genomsnittet och en mångsidig och energisk personlig. Undervisningen skär genom både svenska och engelska, med engelska språket i korridorerna. IES är en av Sveriges största skolgrupper på "Grundskolan" med 39 skolor och cirka 28 000 elever över hela landet. IES har vuxen stadigt och bibehållit kvalitet sedan 1993.

About IES

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 43 schools and around 30,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.


More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Vacancy details

School
Linköping
Position
Teacher
Subjects taught
Music
Ages
10 - 15
Position starts
As soon as possible
Publish date
Tue Oct 12 2021 22:00:00 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)
Closes at
Sun Oct 31 2021 22:59:00 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)
Contract type
Fixed term
Working hours
Full time
Working language
Swedish and English

Contact

Name
Beatrice Svensson
Phone
013-560 30 88
Email
beatrice.svensson.staff.linkoping@engelska.se