IES Careers

Österåker

Recreation Instructor, Österåker

About this vacancy

Internationella Engelska Skolan har gjort stor skillnad för våra elever i 30 år. Vi är övertygade om att det är tack vare vårt tydliga etos med engagerade och närvarande ledare som våra skolor har en miljö där alla arbetar mot gemensamma mål. Hos oss får du möjlighet att besöka världen fast på hemmaplan.

I augusti 2024 öppnar vi dörrarna till vår nya skola, IES Österåker. 

IES Österåker är en skola för förskoleklass till årskurs 9. När skolan är fullbelagd kommer den att ha cirka 600 elever fördelade på två parallella klasser per årskurs. Vi följer den svenska läroplanen där upp till 50% av undervisningen sker på engelska. 

Arbetsbeskrivning:

Vi söker nu en  fritidsledare/lärarassistent som kan bidra till att utveckla vårt fritids.

Du kommer att arbeta för att stimulera elevernas lärande och utveckling utifrån elevernas behov, intresse och erfarenheter men också utmana dem genom att inspirera till nya kunskaper.

Du ansvarar för att eleverna erbjuds en variation av arbetssätt, uttrycksformer och lärmiljöer. Tillsammans med dina kollegor planerar, genomför och utvärderar du fritidsverksamheten.

Du kommer att ha ett nära samarbete med vår fritidsansvarig. Som fritidsledare hos oss ska du också arbeta för att erbjuda våra elever en meningsfull fritid genom att uppmuntra till social gemenskap och att stärka grupprelationer.

Du kommer arbeta med klasslärare under lektionstid och stödjer elever i deras lärande. 

Du måste tycka att det är roligt, stimulerande och spännande att arbeta på fritids och ge varje elev möjlighet att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar och förmågor.

Kvalifikationer:

Till denna tjänst söker vi dig som är utbildad fritidsledare/barnskötare.

Du är väl förtrogen med läroplanen och andra styrdokument inom skolområdet och du har god förmåga att arbeta mot uppsatta mål för att utveckla kvalitén på fritidshemmet.

Du är nyfiken, kreativ och du kan inspirera och motivera dina kollegor i arbetslaget. Dina IT-kunskaper är goda och du arbetar med interaktiva verktyg och dokumentation som en självklar del i undervisningen.

Goda kunskaper i det svenska och i det engelska språket i tal och skrift krävs för tjänsten.

Som person är du trygg och stabil och duktig på att skapa goda relationer med såväl elever som kollegor och vårdnadshavare.You lead by example.  Du är klar och tydlig i din kommunikation och har förmåga att motivera och entusiasmera elever till att ta till sig ny kunskap. 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Ansökan:

Vänligen ladda upp ditt CV och ett personligt brev via http://www.engelska.se/careers

Registerkontroller görs i samband med anställningen.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

About IES

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is in both Swedish and English, and the hallways are bilingual. The language of meetings and communication amongst the staff is English.


IES is one of Sweden's largest school groups at compulsory school level with 48 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

Vacancy details

School
Österåker
Position
Recreation Instructor
Position starts
Thu Aug 01 2024 00:00:00 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)
Publish date
Sun Mar 03 2024 23:00:00 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)
Closes at
Fri May 31 2024 21:59:00 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)
Contract type
Permanent with probation
Working hours
Full time
Working language
Swedish and English

Contact

Name
Elin Nordfeldt
Email
recruitment.osteraker@engelska.se