IES Careers

Linköping

Special Pedagogue: Special Education, Linköping

About this vacancy

Specialpedagog

Vi söker nu en specialpedagog. Du har chansen att utveckla och påverka vårat "Student Care Team" så att våra elever får den bästa undervisning som går att ge. Du kommer att jobba tätt med  våra rektorer, speciallärare, kuratotrer och sjuksystrar. Är du legitimerad specialpedagog som vill göra skillnad då kommer du att trivas i vårat Team.

Du har en stark drivkraft och initiativförmåga och det är viktigt att du är utåtriktad och har en god bedömningsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlighet, och vi förutsätter att du har ett genuint intresse för barn och ungdomar. Du behöver vara trygg i din roll för att skapa en god arbetsmiljö för våra elevgrupper. Du behöver också vara en lagspelare, ha en hög arbetsmoral och tycka om att arbeta med människor i en internationell skolmiljö. Du behöver ha en god förmåga att kommunicera och samverka med elever, föräldrar och kollegor. Även om företagsspråket är engelska, talar du svenska med de flesta elever. Våra digitala plattformar är Google och SchoolSoft.

Det är viktigt att du ser din roll som en del av helheten där alla insatser är viktiga. 

Vi erbjuder dig ett varierande och utvecklande arbete med goda förutsättningar för personlig utveckling, en arbetsplats med välkomnande atmosfär. Hos oss får du möjlighet att arbeta i en internationell miljö med duktiga och engagerade medarbetare från många olika länder. Vi finns centralt i Linköping i en klassisk byggnad från 1926 omgiven av en vacker park. På vår skola går idag ca750 elever från årskurs 4 till årskurs 9.

Tjänsten är en tillsvidareanställningar med start 2023-01-01 eller efter överenskommelse.   

Intervjuer kommer att ske löpande. Om du erhåller tjänsten måste du lämna ett godkänt utdrag ur belastningsregistret. 

Välkommen med din ansökan till henrik.svard.linkoping@engelska.se

About IES

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 46 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.


More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Vacancy details

School
Linköping
Position
Special Pedagogue
Subjects taught
Special Education
Ages
10 - 15
Position starts
Sun Jan 01 2023 00:00:00 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)
Publish date
Sat Jul 02 2022 22:00:00 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)
Closes at
Sun Oct 30 2022 22:59:00 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)
Contract type
Permanent with probation
Working hours
Full time
Working language
Swedish

Contact

Name
Henrik Svärd
Phone
+46 0729876412
Email
henrik.svard.linkoping@engelska.se