IES Careers

Täby

Teacher: German, Täby

About this vacancy

Lärare i  tyska åk 6-9

Internationella Engelska Skolan Täby söker en dynamisk och entusiastisk lärare i  tyska till  åk 6-9  på heltid med startdet kommande läsåret augusti 2024.

Vi söker Dig som är legitimerad lärare i tyska, som älskar att undervisa och som sätter eleven i centrum. Du har ett positivt och professionellt förhållningssätt, är flexibel och visar stort engagemang i ditt arbete. Internationell erfarenhet är meriterande. 

Internationella Engelska Skolan Täby är en skola för årskurserna 4-9 med 1300 elever och 115 medarbetare. Den är en skola där lärare kan fokusera på att undervisa, elever ges möjlighet att lära sig och alla tycker om att komma till skolan varje dag. Alla lärare har den berikande erfarenheten av att vara en klassmentor. Skolan har en internationell inriktning och undervisningen bedrivs både på engelska och svenska. Skolan verkar för att lärande och kunskap sätts i första rummet. Eleverna lär sig ta ett personligt ansvar för sin egen utveckling och arbetsmiljö och att respektera sina skolkamrater, lärare och sig själva. IES är stolta över sina medarbetare och har tagit fram en metod för att skapa en lugn och trygg skolmiljö. Detta gör att våra lärare får mer tid till att dela sin kunskap, både med elever och kollegor. 

About IES

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is in both Swedish and English, and the hallways are bilingual. The language of meetings and communication amongst the staff is English.

IES is one of Sweden's largest school groups at compulsory school level with 46 schools and around 32,000 students across the country. IES was established in 1993 and has since grown steadily whilst maintaining its quality.

More about the company and its schools, our history and ethos can be found at www.engelska.se

Vacancy details

School
Täby
Position
Teacher
Subjects taught
German
Ages
12 - 15
Position starts
Mon Aug 05 2024 00:00:00 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)
Publish date
Tue Feb 27 2024 23:00:00 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)
Closes at
Tue Apr 30 2024 21:59:00 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)
Contract type
Permanent with probation
Working hours
Full time
Working language
Swedish and English

Contact

Name
Ibrahim Amdaouech
Email
ibrahim.amdaouech.taby@engelska.se