IES Careers

Skellefteå

School Nurse, Skellefteå

About this vacancy

Skolsköterska till Internationella Engelska skolan i Skellefteå 50-100%

Vi söker en legitimerad skolsköterska till vårt elevhälsoteam som vill vara med och göra skillnad i våra elevers vardag. Att arbeta på IES är en möjlighet att arbeta i en internationell miljö med ett tydligt pedagogiskt förhållningssätt. Nyckelorden för skolan är tvåspråkighet, lugn inlärningsmiljö och tuff kärlek.

Ditt uppdrag som skolsköterska är att i samverkan med elevhälsoteamet och övrig skolpersonal arbeta hälsofrämjande, förebyggande och åtgärdande med det pedagogiska uppdraget i fokus så att alla elever ges förutsättningar att nå utbildningens mål i en miljö som främjar elevernas välbefinnande och lärande. Du arbetar med särskilt ansvar för elever i behov av särskilt stöd utifrån din medicinska kompetens. I tjänsten ingår sedvanliga arbetsuppgifter för skolsköterskor, vilket inkluderar hälsosamtal, öppen mottagning, läkarmottagning, vaccinationer och förebyggande hälsoarbete. Du kommer att arbeta med en mycket kompetent skolsköterska som kollega och tillsammans bidrar ni till en god organisation av elevhälsans medicinska insatser på skolan.

Vem är du?

Du tar egna initiativ, arbetar självständigt och planerar och prioriterar dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt.  Du kan fatta egna beslut och initiera lösningar på situationer som kan uppstå. Du har en mycket god samarbetsförmåga och uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska samt har hög digital kompetens. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering då det är viktigt för oss att du passar in i vårt team. Vi ser gärna att du har vidareutbildning inom distriktssköterska,  barn- och ungdom eller skolsköterska. Tidigare erfarenhet som skolsköterska eller liknande arbete med barn och ungdomar är meriterande. 

Anställningsform:

Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning på 50%-100%.  Semestertjänst. Lön enligt överenskommelse, kollektivavtal finns. 

Ansöka: 

http://www.engelska.se/careers

Sista dag för ansökan är 2024-06-30

Tjänsten börjar i augusti 2024

Övrigt:

Intyg om legitimation och behörighetsgivande examen ska bifogas ansökan. Rekrytering sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

About IES

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is in both Swedish and English, and the hallways are bilingual. The language of meetings and communication amongst the staff is English.


IES is one of Sweden's largest school groups at compulsory school level with 48 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

Vacancy details

School
Skellefteå
Position
School Nurse
Position starts
Wed Aug 07 2024 00:00:00 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)
Publish date
Sun Mar 31 2024 22:00:00 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)
Closes at
Sun Jun 30 2024 21:59:00 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)
Contract type
Permanent with probation
Working hours
Part time
Working language
Swedish and English

Contact

Name
Joana Garcia
Phone
0910-142 39
Email
joana.henriques.skelleftea@engelska.se