IES Careers

Umeå

Teacher: Wood / Metal, Umeå

About this vacancy

Vi söker dig som har en lärarexamen med behörighet att undervisa i träslöjd för årskurs 4-9. Du har lärarlegitimation eller har ansökt om lärarlegitimation. Du har även erfarenhet av att arbeta med barn och unga. 

Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och har förmåga att individualisera och variera undervisningen utifrån elevernas behov. Du är en tydlig ledare i klassrummet med förmåga att skapa struktur, sammanhang och goda relationer samt har kunskap kring bedömning. Du har positiva och höga förväntningar på eleverna och anpassar undervisningen utifrån alla elevers nivå, din bedömning av den enskilda eleven och med fokus på elevens bästa. Med engagemang och entusiasm skapar du en trygg lärandemiljö som bygger på ömsesidig respekt och samarbete och som stimulerar elever till lärande och eget ansvarstagande. Du har ett gott ledarskap såväl i som utanför lektionssalen. Du har lätt att knyta relationer och är bekväm med att samarbeta med såväl elever, vårdnadshavare och personal på skolan. 

Tjänsten omfattar 100% undervisning i träslöjd i åk 4-9.

Är du intresserad av att arbeta på Internationella Engelska Skolan i Umeå?

Vänligen skicka ditt personliga brev och CV, på engelska eller svenska, till Robb Cayford, Rektor. jobs.umea@engelska.se.

Vi accepterar inte telefonsamtal eller e-mails från bemanningsföretag. 

Välkommen med din ansökan! 

About IES

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is in both Swedish and English, and the hallways are bilingual. The language of meetings and communication amongst the staff is English.


IES is one of Sweden's largest school groups at compulsory school level with 48 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

Vacancy details

School
Umeå
Position
Teacher
Subjects taught
Wood / Metal
Ages
10 - 12
Position starts
Wed Aug 07 2024 00:00:00 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)
Publish date
Sun May 12 2024 22:00:00 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)
Closes at
Mon Aug 12 2024 21:59:00 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)
Contract type
Permanent with probation
Working hours
Full time
Working language
Swedish or English

Contact

Name
Robb Cayford
Phone
090-200 7 300
Email
jobs.umea@engelska.se