IES Careers

Solna

Teacher: Science, Biology, Chemistry, Physics, Technology, Solna

About this vacancy

Om arbetsplatsen

Internationella Engelska Skolan i Solna är en grundskola med med årskurserna 4-9 och cirka 800 elever.  

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en legitimerad lärare till mellanstadiet med ämnesbehörighet i kemi, fysik, biologi och teknik. I tjänsten ingår delat mentorskap.

På IES Solna arbetar vi för att alla våra elever ska uppnå sin fulla akademiska potential i en trygg och lugn lärandemiljö. För att göra IES Solna till en framgångsrik skola tillvaratar vi såväl elevernas alla kompetenser, erfarenheter och skilda bakgrunder som deras tankar och synpunkter i vårt arbete.

Du kommer att ingå i ett lärarlag där det finns avsatt tid för att gemensamt utveckla undervisningen och ledarskap i klassrummet. Som lärare hos oss tycker du att det är roligt, stimulerande och utvecklande att undervisa elever som kommer från olika delar av världen och ger varje elev möjlighet att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar och förmågor.

Tillsammans med dina kollegor skapar du förutsättningar för elevernas kunskapsutveckling för att nå läroplanens mål. Du planerar, genomför och utvärderar undervisningen samt arbetar för att skapa en trygg och stimulerande lärandemiljö. Du tar ansvar för att systematiskt dokumentera, analysera, utvärdera och följa upp elevernas kunskapsutveckling.

Du tar egna initiativ och bedriver ett tydligt ledarskap i klassrummet.

Kvalifikationer

Vi söker nu en legitimerad grundskollärare med ämnesbehörighet i kemi,fysik, biologi och teknik. Behörighet även i andra ämnen är meriterande. Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. Som lärare hos oss tycker du att det är roligt, stimulerande och utvecklande att undervisa elever som kommer från flera olika länder och ge varje elev möjlighet att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar och förmågor.

Är det dig vi söker? Välkommen med din ansökan!

About IES

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is in both Swedish and English, and the hallways are bilingual. The language of meetings and communication amongst the staff is English.


IES is one of Sweden's largest school groups at compulsory school level with 48 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

Vacancy details

School
Solna
Position
Teacher
Subjects taught
Science, Biology, Chemistry, Physics, Technology
Position starts
Wed Aug 07 2024 00:00:00 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)
Publish date
Sat May 25 2024 22:00:00 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)
Closes at
Wed Aug 07 2024 21:59:00 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)
Contract type
Permanent with probation
Working hours
Full time
Working language
Swedish and English

Contact

Name
Recruitment team
Email
recruitment.solna@engelska.se